Havenzicht

Centraal gelegen

U vindt Bistro Restaria havenzicht centraal gelegen tussen Middelburg en Goes.

Speeltoestel

Voor de jongste onder ons hebben we een fantastisch piraten speeltoestel! Spelen is wel op eigen risico.

Honden

Honden zijn welkom bij Bistro Restaria Havenzicht. Uiteraard moet je hond aangelijnd zijn en mag hij geen overlast veroorzaken voor andere gasten.

Hoogseizoen

In de maanden juli en augustus kunt u bij ons door drukte niet reserveren.

Fietsers

Fietsers vinden ons op knooppunt 18. Het is mogelijk om bij ons uw elektrische fiets op te laden.

Veerpont

Op een kleine 10 minuten lop van Bistro Restaria Havenzicht vindt u de veerpont Veere-Kamperland. Op onze site vindt u de vertrektijden.

Veerse meer

Op loopafstand vindt u het Veerse Meer.
(Bron: https://www.veersemeer.com)
In het hart van Zeeland ligt het Veerse Meer. Ooit een woelige zeearm, nu een watersportparadijs voor surfers, kanoƫrs, zeilers, waterskiƫrs, duikers en vissers. Gezellige plaatsen als Kortgene, Kamperland en Veere liggen aan het meer en zijn een bezoekje waard. In het Veerse Meer wachten talloze onbewoonde eilandjes om ontdekt te worden. Afmeren bij deze bijzondere plekjes is een aanrader. Door de ondiepe oevers is het Veerse Meer uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen.

Strand

Op slechts 5 km vindt u Banjaard strand.
(Bron: http://www.banjaardstrand.nl)
Het 5-sterren strand van de Banjaard is een gezellig familiestrand van wel 3 kilometer lang en behoort al jaren tot de schoonste en mooiste stranden van Nederland. Al onze dagelijkse inspanningen zijn er op gericht u een ultieme ervaringe in zowel het strandpaviljoen als op het strand aan te bieden.